Kapsejlads, Team ICE topbanner

Kapsejlads nyt fra sejlerholdet Team ICE, Skive Sejlklub

Resultat fra Mors Cup 2011

Et ustadigt dansk sommervejr prægede Mors Cup 2011. Vi startede i solrige 3 m/s og sluttede i våde 10 m/s med en vindretning, der spidsede hele vejen rundt om Mors. Det blev derfor kun til meget lidt spiler sejlads til sidst i sejladsen, så forholdene var imod os, hvis vi skulle have en chance overalt.

Ud af 73 tilmeldte var der 64 startende både. Vi var kommet i gruppe 10, der skulle starte i sidste start sammen med de store både. Vi var i løb med en Juwel 28, Mathis 25 og lidt mærkeligt en X-35, Drabant 38 special og Beneteau First class, der er meget anderledes både. Det havde måske passet bedre i gruppe 6, hvor der var en Banner 28 samt to X-79. Vi sluttede som nr. 4 i vores løb.

Der var lagt op til TACI, der består af let, mellem eller hård vindstyrke. Et fornuftigt udgangspunkt. Vindstyrken blev sat til TACIM – altså mellem vindstyrke – der går fra 4-8 m/s. Man kunne også have overvejet GPH, der er et gennemsnitsmål, der kan bruges på distancesejladser med meget varierende vind.

På overalt-resultatet var 6 ud af de 10 første både henholdsvis bb10m og Scan-kap99. Det må siges endnu engang, at de har fået Danmarks bedste DH-mål, der er svær at slå for enhver anden bådtype. Os sportsbådssejlere har det dog fortsat sjovest ;).

Vi har lidt billeder fra Mors Cup 2011 her. En video følger senere.

Resultater for Mors Cup 2011 kan hentes her: Løbsresultater og overalt-resultat.

Tak til Thisted Sejlklub
Team ICE

Skrevet: 20/06/11 | Kategori Resultater