Kapsejlads, Team ICE topbanner

Kapsejlads nyt fra sejlerholdet Team ICE, Skive Sejlklub

1. dag – Dansk og Nordisk Mesterskab

Vejrguderne havde lovet hård vind og regn, men vi trodsede vejrudsigten og havde i stedet fantastisk sejlervejr. 29 både var til start!

Express mesterskab i Horsens

Det blev til 3 sejladser som planlagt, og med de fantasiske vejrforhold havde det være fedt med flere. Desværre er det fastlagt og dommerne kan derfor ikke lave ekstra sejladser.

Første sejlads endte med en 8. plads, hvilket var ok i den givende sejlads. Sejlerne fra Horsens kendte tydeligvis fjorden, hvilket vi fik gavn af i den næste sejlads. Anden sejlads sluttede vi som nr. 4, hvilket vi var godt tilfreds med. Det kunne være rigtig godt at slutte i top 5, så nu var rytmen fundet. I den tredje sejlads var der først omstart, hvorefter det sorte flag blev hejst. Det betyder at alle, der er over startlinjen indenfor det sidste minut bliver diskvalificeret. Vi kom for tidligt over, og startede om i go’ tro, men måtte sande at vi var blevet diskvalificeret, da vi kom i mål som nr. 6.

Express mesterskab i Horsens

En af bådene, Regatta.nu, havde en grim oplevelse da de blev voldsomt påsejlet inden 2. start. De kom på bagbord og havde overset en styrbord båd, som heller ikke havde set dem. Det resulterede i store huller i fribordet og stævnen på bådene. Begge både er klar til start i morgen igen. Nedenfor kan man se et foto at Regatta.nu, som er blevet lappet.

Regatta.nu efter kollision

Dagens resultat: 8. plads – 4. plads – BDF (6. plads)

Havde vi ikke fået en BDF i den sidste sejlads, havde vi ligget samlet nr. 4 – øv!

Vi giver den gas i morgen
Team ICE

Skrevet: 26/08/11 | Kategori Resultater